Dus jij denkt: Hey ik wil wel meer weten van die chick?!

Nou, mijn naam is Anouk. Ik heb inmiddels 7 tatoeages, 11 piercings in totaal, waarvan 10 in mijn oren en 1 neuspiercing.
Als een echte ADHD-er ben ik hier en daar weleens impulsief en kan niet ontkennen dat het ook effect heeft gehad op het nemen van mijn tatoeages & piercings. Ik durf er voor uit te komen dat 2 tatoeages redelijk spontaan besloten en vrij direct gezet zijn. Ook al is YOLO redelijk 2015, waarom ook niet?

YOLO

Waar vul ik mijn dagen mee?

Ik volg de studie Small Business & Retail Management op Avans Hogeschool Breda en heb reeds mijn scriptie afgerond met een eigen onderneming. Deze onderneming doe ik samen met mijn zus 🙂 Wij hebben een eigen mutsen & petten merk genaamd ADHD. Ik hoef denk ik niet uit te leggen hoe we op die naam gekomen zijn..
Ik zou zeggen neem een kijkje op onze website: http://www.adhdhats.com